Filme
- edwaits
- Membru al forumului
- Am un arc:da
- Construit de mine:nu
- locuiesc in::Timisoara
- judet:Timis
- Varsta:35
daca oldboy ti se pare ciudat atunci unu din hardurile mele te-ar baga in sperieti
7 samurai e cel mai cunoscut Kurosawa si recunosc ca e fenomenal
mai recomand ceva:
THE MAN WITHOUT A PAST - Aki Kaurismaki
TAXIDERMIA - Gyorgy Palfi
DEAD RINGERS - David Cronenberg
7 samurai e cel mai cunoscut Kurosawa si recunosc ca e fenomenal
mai recomand ceva:
THE MAN WITHOUT A PAST - Aki Kaurismaki
TAXIDERMIA - Gyorgy Palfi
DEAD RINGERS - David Cronenberg
kazuki tomokawa
-
- Membru al forumului
Re: Filme
osmiule, cata de vezi kagemusha, *aka shadow warrior,e mistoc, sa vezi acolo tehnica de blind snipe cu muscheta. Observa tragatorul japonez cu muscheta de pe crenel faptul ca baietii din tab adversa pregatesc un scaun oficial pt supravegherea asediului (in palatul asediat seara de seara se cinta la flaut si landlordul asediator vrea sa fie prezent sa audieze...)tinteste scaunul, ia un fir cu plumb si=l leaga de crosa de la tragaciul muschetei, ia punct de referinta pe sol, si seara trage cu muscheta in aceeasi pozitie, in plina bezna, la nimeroi, ia-l de-l vezi ca e frumos 

-
- Membru al forumului
- Construit de mine:da
- locuiesc in::tgmures
- judet:mures
- Varsta:34
salutare, eu vizionez primul serial la care am rezistat mai mult de 3-4 episoade in afara de comedii, se numeste Jumong (din cate am inteles inseamna un fel de archery master) e un serial corean, mie mi se pare f bun desi sunt f pretentios la filme, e bine realizat, actorii joaca destul de bine, subiect gandit pina in ultimul detaliu si desi e serial de 81 episoade parca nu se lungestea actiunea pe mai multe episoade. Serialul nu l-am gasit decat in coreana si am gasit traducere in engleza (cam de balta dar inteligibil) Va recomand filmul...
- edwaits
- Membru al forumului
chiar is proaste [rau de tot] ultimele 3 amintite..............
nu ma pot abtine...............nu-s fan al comediilor dar e un spaniol care face niste chestii dark simpatice - Alex de la Iglesia - eu zic sa vedeti 'crimen ferpecto' si 'el dia de la bestia' [ nu-s filme noi ............da poate e curios careva]
nu ma pot abtine...............nu-s fan al comediilor dar e un spaniol care face niste chestii dark simpatice - Alex de la Iglesia - eu zic sa vedeti 'crimen ferpecto' si 'el dia de la bestia' [ nu-s filme noi ............da poate e curios careva]
kazuki tomokawa
- edwaits
- Membru al forumului
mongol...............................merita vazut............tineretea lui gingis khan..........bine filmat,destul de corect istoric si regizat de un rus [il recomand ptr un film de duminica,cu familia]
kazuki tomokawa
- edwaits
- Membru al forumului
am vazut primele 20 de min din zohan......................execrabil [opinie personala........nu vreau sa-mi sara in cap nici un fan adam sandler
]
o sa-l caut pe ala prezentat de tarantino.............thx
referitor la mongol..........da, a aparut anul trecut............. daca are cineva drunken sailor [tot de bodrov] sa-mi dea un pm si ii raman indatorat

o sa-l caut pe ala prezentat de tarantino.............thx
referitor la mongol..........da, a aparut anul trecut............. daca are cineva drunken sailor [tot de bodrov] sa-mi dea un pm si ii raman indatorat
kazuki tomokawa
-
- Membru al forumului
Cu toate ca nu exista nici un fel de arc in film, mie imi place The hunted si altele asemenea lui cu lupta cu lame scurte.
Daca totusi cautati filme cu arcuri, arcasi, sageti etc., puteti intra pe IMDB.com si la plot keywords cautati filme care contin arcuri, sulite, etc.

Daca totusi cautati filme cu arcuri, arcasi, sageti etc., puteti intra pe IMDB.com si la plot keywords cautati filme care contin arcuri, sulite, etc.