Bowyer's bible
-
- Membru al forumului
Tot caut pe internet cartile lui Jim Hamm. The traditional bowyer's bible. Cele 4 volume despre arcuri sunt vazute ca cele mai bune si complete carti despre acest domeniu. Daca stiti pe unde se gasesc in tara de cumparat, de xeroxat etc., dati-mi si mie un reper de care sa ma agat. 

- Pisic
- Membru al forumului
- Am un arc:da
- Construit de mine:da
Re: Bowyer's bible
nu stiu daca vrei sa le xeroxezi,au cam multe pagini...daca ai vreun prieten prin state,sau peacolo pe undeva,cred ca te-ar putea ajuta,o cumpara el si ti-o trimite,cred ca e cel mai bine,sau daca gasesti pe cineva prin ro,care vrea sa o vanda
' NOSTRUM VIRET ROBUR ' -Our strength is as a green tree.
-
- Membru al forumului
Bucata 130$ ?fast_arrow wrote: Se gasesc pe internet de cumparat 23-26$ bucata si cu transport cred ca se ajunge pe la 130$ pt ca sunt destul de grele.

-
- Membru al forumului
HAi ca sa ma laud ....le am si eu....
....sunt super cartile astea....dar spre marea mea rusine ....nu le-am citit inca....m-am apucat de vol.1.....ce-i drept...dar na...acuma ca vine iarna nu o sa am incotro si o sa ma pun pe citit.... 

-
- Membru al forumului

Bogdaproste
-
- Membru al forumului
Doresc sa invat...cat mai mult.
Detalii, nu generalitati. Ori astea...doar in carti. Se gasesc carti despre arta de a confectiona arcuri?
Hai ca acu' va dau si idei de afacere. Scrieti carti daca la noi nu se gasesc. Cred ca sunt destui ce ar dori sa cumpere asa ceva. Si in plus de vanzare buna, ganditi-va ca sunteti primii ce fac asta in Romania.
Ideea este ca nu gasesc nici un fel de carte care sa dea detalii despre construirea arcului. Om stii noi engleza dar mura-n gura vrea oricine...asa ca astept carti scrise de forumisti.
Cat despre Bowyer's bible sau alte carti de afara, procesul aducerii ei in tara si sa umblu la cine stie cate oficii postale si vami..mai bine ma duc direct acolo si le iau.

Hai ca acu' va dau si idei de afacere. Scrieti carti daca la noi nu se gasesc. Cred ca sunt destui ce ar dori sa cumpere asa ceva. Si in plus de vanzare buna, ganditi-va ca sunteti primii ce fac asta in Romania.

Ideea este ca nu gasesc nici un fel de carte care sa dea detalii despre construirea arcului. Om stii noi engleza dar mura-n gura vrea oricine...asa ca astept carti scrise de forumisti.
Cat despre Bowyer's bible sau alte carti de afara, procesul aducerii ei in tara si sa umblu la cine stie cate oficii postale si vami..mai bine ma duc direct acolo si le iau.
-
- Membru al forumului
ADICA noi le avem deja dar nu le citim....asta e cu referire la mine cred....nu am fost niciodata un cititor prea infocat sa zic asa....dar poti fi sigur ca nevoie am de ele....si poti fi sigur ca o sa le si citesc...din pacate se citesc destul de greu cartile astea, mai ales de cineva care nu am facut engleza in viata lui( asta fiind eu), si a invatat singur ceva engleza..
- edwaits
- Membru al forumului
- Construit de mine:nu
- locuiesc in::Timisoara
- judet:Timis
- Varsta:35
eu le-am comandat recent de pe e bay [130 dolari cu transport rapid] ..................acum astept sa vina
scanate sau pe torrente nu le-am gasit ..........si le-am cautat
scanate sau pe torrente nu le-am gasit ..........si le-am cautat
kazuki tomokawa
- edwaits
- Membru al forumului
- Construit de mine:nu
- locuiesc in::Timisoara
- judet:Timis
- Varsta:35
astazi au venit.................halal transport rapid
si sunt cam subtirele ptr banii astia
sper sa ma apuc de studiat in curand
si sunt cam subtirele ptr banii astia

sper sa ma apuc de studiat in curand
kazuki tomokawa
-
- Membru al forumului
Nu grosimea cartii conteaza... Am auzit ca in State sunt cam NO.1 Asa este?