Joaca de-a arcu.......virtual

poze, linkuri, subiecte pe care nu le poti cataloga in nici un alt subiect ...
Post Reply
Vreascu
Membru al forumului
Membru al forumului
Am un arc:da
Construit de mine:da
locuiesc in::Iasi
judet:Iasi
Varsta:35
Joaca de-a arcu.......virtual

Post by Vreascu » 15 Oct 2008, 18:49

Un topic aşa despre timpu' pierdut în faţa calculatorului...gheimărind...Şi mai precis sunt curios prin ce joace aţi mai găsit arcuri care să şi tragă....
Eu unu de şi sunt "bătrân" de-acu...tot mai pierd câte-odat' ceva timp giucându-mă...
Spre exemplu de tras cu arcu am tras jucând Oblivion...şi modulu e făcut făinuţ...chiar poţi să îţi şi recuperezi săgeţile. Ba mai mult poţi folosi arcu nu numa contra inamicului fantastic...fie el goblin sau troll...dar şi la vânătoare...astfel căpătându-te cu carne şi blănuri pe care le poţi vinde pentru aţi cumpăra apoi arme mai bune...
O joacă mai nouţă pentru mine a fost Mount and Blade unde deasemenea poţi trage cu arcu în inamic dar aici mi s-a părut că tiru cu arcu are gândită o cădere prea mare a săgeţii...Aici partea faină e că poţi trege cu arcu şi de-a'ncălare...Hit and run...oricum nostim...termini săgeţile şi apoi pui mâna pi săcurete...O latură faină a lu' Mount and Blade e că e fără magic und stuf...simulănd realitatea meletară a societăţii medievale.
Ehh...şi am mai pierdut nişte ore bune cu simulatoarele de vânătoare...gen Deer Hunter şi Hunting Unlimited...Aici îţi alegi tipu de arc...LongBow, Recurve sau Compound...La simulatoarele aistea tiru e destul de sec...toată munca constând de fapt în a te apropia de animal...la o distanţă optimă de tragere...
Fleş-gheimuri de astea micuţe cu Defend the castle...Archery Game...etc...sunt aşa doar draguţe dar in 15 min. îmi cam pierd răbdarea....

Bine...mie la suflet mio rămas încă de prin 2001 IL 2 Sturmovik...un simulator de aviaţie cu treba din al doilea răzbel mondial...cu nemţii, ruşii, inglejii...şi în versiunile mai noi chiar cu românii...cu IAR-u nostru. Mda ştiu că nu are legătură cu arcu...doar aşa că e vorba tot de a da inamicu jos de la distanţă...

Hmm...voi cam ce, cum...ha?

Pisic
Membru al forumului
Membru al forumului

Re: Joaca de-a arcu.......virtual

Post by Pisic » 15 Oct 2008, 19:20

am jucat deer hunter...da' cu arcu n-am prea reusit,merg cam naspa sagetile,si de la 20 de metrii ii cam greu sa nimeresti ceva,si daca te apropii dupaia nui prea fun,am reusit sa nimeresc doar niste curci,ca te poti duce la 2 metrii de ele fara sa fuga...,alte joace care mi-au placut au fost nfs underground 2,call of duty 1,2,drakan,mafia,dungeon keeper 2,si mai sunt,da nu le mai tin minte
' NOSTRUM VIRET ROBUR ' -Our strength is as a green tree.

Vreascu
Membru al forumului
Membru al forumului
locuiesc in::Iasi
judet:Iasi

Post by Vreascu » 15 Oct 2008, 19:30

Da cam aşa e cu Deer Hunter...Ăsta...Hunting Unlimited 2008 e olecuţă mai bine făcut....aaaa....ce am uitat să pomenesc e seria de joace Total War...strategie melitară...Am gicat Shogun, apoi Roma Total War....şi apoi Medieval Total War...Aistea nu-s joace ....cum se zice..la persoana 1....dar ai cumva în subordine arcaşi pedeştri, arcaşi călare...zeci de menute frumoase am pitrecut pe "câmpu' di luptă" încercând să îmi protejez longbow-menii mei de atacurile cavaleriei grele franceze...Aşa şi mai era Stronghold 1 şi 2...faine şi joacele alea...Îţi construieşti castelu...faci nişte turnuri acătării....pui arcaşi pe ziduri...şi îţi protejezi comunitatea...

edwaits
Membru al forumului
Membru al forumului
Construit de mine:nu
locuiesc in::Timisoara
judet:Timis

Post by edwaits » 15 Oct 2008, 20:12

nu am gasit nici un joc k lumea cu arcasi :(
dar sunt f bune : warhammer 40000 si company of heroes
kazuki tomokawa

dady
Membru al forumului
Membru al forumului
locuiesc in::tgmures
judet:mures
Varsta:34

Post by dady » 15 Oct 2008, 20:32

Deer Hunter, Hunting Unlimited 2008 si World of Warcraft. Sincer primele doua le-am jucat pt tragerea cu arcul da' nu mai mult de 10-15 minute dupa cum se zicea mai sus. Wow il joc de 1 an, asta e altceva, are de toate, e cel mai bun joc pe care l-am jucat vodata. alte jenuri jucate... nu sunt un mare jucator pe calculator dar am bagat vo 2 ani Call of Duty si vun an NFSU, NFSU2, NFSMW... dar tot wow mi-a ramas la inima, cat despre simulatoare archery... prefer sa nu simulez ;)

edwaits
Membru al forumului
Membru al forumului
Construit de mine:nu
locuiesc in::Timisoara
judet:Timis

Post by edwaits » 03 Nov 2008, 10:05

daca sunteti mai multi din acelasi oras va recomand un boardgame medieval [are si arcasi] : BATTLELORE
merita jucat in 4 insi
kazuki tomokawa

cristian_iepure
Membru al forumului
Membru al forumului

Post by cristian_iepure » 04 Nov 2008, 05:06

sau un RPG mai vechi - ENCLAVE, poti folosi arc sau arbaleta, senzatia e foarte interesanta :))))

HansEric
Membru al forumului
Membru al forumului

Post by HansEric » 25 Nov 2009, 18:46

Eu va decomand sa jucati Mount Ans Blade e un joc excelent actiunea se petrece in evul mediu pe un taram fictional numit Calradia foarte multe arme printre care si vre-o 4 tipuri de arcuri cam tot atatea arbalete si o larga gama de armuri cai sabii lanci sulite topoare si scuturi . Sper ca nu suna a reclama dar merita jucat :P

andrei88
Membru al forumului
Membru al forumului

Post by andrei88 » 25 Nov 2009, 23:44

Eu sunt un mare fan al strategiilor.Un joc care in place foarte mullt este Medieval Toatal War(l-am jucat cativa ani si inca il joc) am jucat si Rome Total War care este la fel de frumos,Age of Empire in retea nu avea concurenta(il jucam zile intregi la rand).Dintre shotere mi-a placut Doom 3 mai ales daca il juca-i noaptea,tot tremurai cand iti aparea unu dupa colt si mai scotea si cate un sunet de te luau frigurile :d :)) .Mai jucam si Oblivion, mai cate un NFS,Warhamer 40000 si altele pe care acum nu mi le amintesc.

akila
Membru al forumului
Membru al forumului

Post by akila » 26 Nov 2009, 13:19

Eu am ramas fidea... :d adica fidel...Caal of duty2....atat de "fidea", incat am cumparat si CD-ul original, in semn de respect fata de cei care l-au creat.....mi se pare cel mai reusit shooter...nici variantele care le-au scos dupa, nu prea m-au dat pe spate....am inteles ca a aparut si varianta 6...deja e prea moderna treaba...nu ma pasioneaza.. :d

Post Reply