Servus!!!!
Si bine ai venit pe forum!!!
Ar fi frumos sa ne intalnim cei din Cluj cat de curand (sa fie macar o zi de week-end macar cu putin soare chiar cu dinti) ca parca nu mai am rabdare pana la primavara

Cristi tiple m-a sunat intre Craciun si Anul nou sa iesim (si chiar as fi vrut!!!) dar eram plecat din Cluj...
Tre' sa gasim o zi (peste vreo 2-3 saptamani am inteles ca se mai incalzeste vremea un picutz) Amu' io unu' as fi multumit si cu o temperatura intre 4-10 grade macar si un pic de soare asa intre orele 11-16 intr-un week-end
"Sa vad daca prind gustul si apoi pe ce echipament sa dau banii"
Recomandarea mea de fanatic primitivist ar fi sa iti faci singur un "bent stick"... Mai vorbim spre seara, sper sa reusesc sa imi fac un pic de timp ca un pic sunt prins cu multe perioada asta.... Dar mai vedem, cine nu e dispus sa isi faca singur echipamentul poate sa isi cumpere, desigur... Parerea mea (a unuia care nu se pricepe nu stiu cat de mult ) dar care am tras cu mai multe tipuri de arcuri si cu compound-uri, e ca cea mai mare satisfactie e sa tragi cu un arc facut de tine si facut asa cum iti place tie sa fie, chiar daca asta se intampla dupa ce rupi cel putin 5 pana reusesti sa faci unul cat de cat acceptabil (asa cum e cazul meu :D )
andrei - Cluj