arc recuve
-
- Membru al forumului
arc recuve de 15kg forta[at
tachment=1]18042009051.jpg[/attachment]You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
-
- Membru al forumului
Re: arc recuve
sal
bratele sint din fibra de sticla sint schiuri de fond pina acum am facut 3 recuve din schiuri de fond dar nu erau destul de tari erau de 8-10kg forta in schimb asta e mult mai tare are 15 kg forta la o intinrere de 65cm
bratele sint din fibra de sticla sint schiuri de fond pina acum am facut 3 recuve din schiuri de fond dar nu erau destul de tari erau de 8-10kg forta in schimb asta e mult mai tare are 15 kg forta la o intinrere de 65cm
- florinarnaut
- Constructor de arcuri
- Am un arc:da
- Construit de mine:da
- locuiesc in::Brasov
Salut!
Frumos! Felicitari pt cum reusesti sa folosesti in construirea unui arc materiale mai putin "obisnuite".
Frumos! Felicitari pt cum reusesti sa folosesti in construirea unui arc materiale mai putin "obisnuite".
"Traieste de parca n-ar muri niciodata, si apoi moare fara sa fi trait"
- Dalai Lama -
- Dalai Lama -
-
- Membru al forumului
Salut! Intr-adevar, nu m-as fi gandit ca o sa iasa ceva din niste schiuri
, am o mica sugestie: sa scoti bratele si sa le cureti de vopseaua alba, asa ar arata intr-adevar ok 

-
- Membru al forumului
sal o sa curat de tot vopseaua alba si o sa dau minerul cu bait dezavantajul la schiurile de fond e ca majoritatea sint prea subtiri sint f elastice dar nu au o forta prea mare eu din 4 sciuri abia am gasit 1 care sa fie acceptabil poate daca as lipi o fisie de fibra de sticla pe ele ar fi ok o sa incerc
-
- Membru al forumului
Felicitari pentru arc
l-am terminat si al meu , o sa pun niste poze
Numai bine
l-am terminat si al meu , o sa pun niste poze
Numai bine