Dupa cum am tot propus si in alte topicuri (intalnire generala 2009 si inca pe undeva pe site nu mai stiu) sau direct cand ne-am mai vazut la Tg. Mures sau la Hoia, revin cu date concrete.
In perioada 2-5 Iulie Va invit pe valea Gersei in jud. Bistrita-Nasaud. (ar fi deci joi - duminica).
Privelistea e faina, mai departe un pic de civilizatie, zona de deal-munte, locuri de tras cate vrem, am unele idei ref. la tinte, dar trebuie sa ma mai gandesc sa pun in practica...
Cazarea: Casa bunicilor mei - 3 camere cu pat fiecare, etc + podul surii cu fan + loc de campat laaarg...
Fantana cu apa rece si proaspata, acel loc unde numit in multe feluri (unde si presedintele merge fara bodigarzi haha) e afara, dar nu e sub cerul liber, e amenajat un picutz... Foarte important: nu e semnal de mobil (decat suuus pe deal) si nu e curent electric...
Nu ne costa nimic pana aici.
Costurile n-ar fi foarte mari, transportul pana in gara din Nasaud (sau cine vine cu masina)
si
referitor la papa propun sa iau ce trebuie si un gratar, un mic, etc, dar si sa facem la ceaun o ciorbitza, un gulas

Am zis 2-5 iulie fiindca multi din cei cu care am vorbit le-ar fi convenabil in prima parte a lunii iulie si chiar si pt. mine e o perioada mai calma... E posibil ca unii dintre voi sa nu reuseasca sa vina din 2 iulie, sunteti bineveniti si din 3 si din 4, oricand puteti si reusiti, repet 2- e miercuri 5 duminica, deci ar fi joi-vineri-sambata-duminica un week-end prelungit, cine nu e in concediu si ar putea sa isi ia o zi, doua liber joi-vineri ar fi ok sa poata sa vina toate zilele.
V-as ruga pentru orice propunere, sfat, sugestie, sa scrieti!!
Sunt receptiv, ascult!
V-as ruga de asemenea sa confirmati pana in data de 28 iunie participarea ca sa stiu cati vom fi, sa stiu ce si cat sa cumpar, etc.
Multumesc!!!
PS. pt. orice alte detalii de interes general aici la acest topic
pt. detalii mai personale adresa mea de email este andrei.hoha@yahoo.com
Va astept cu drag!!!
andrei