primul arc

Munca mea.......
Post Reply
cesarmob
Membru al forumului
Membru al forumului
primul arc

Post by cesarmob » 29 May 2009, 22:33

Astazi am inceput sa construiesc un arc din lemn de frasin l-am facut repede dar mam oprit nu mai stiu ce trebuie facut inainte de ultimele finisaje, are 170cm si din cite imi dau ieu seama are cam 10-15 kg forta datimi va rog ceva sfaturi ,am citit si pe forum dar nu am inteles cei cu suportul acela gradat multumesc.
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.

cesarmob
Membru al forumului
Membru al forumului

Re: primul arc

Post by cesarmob » 29 May 2009, 22:39

salut
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.

cesarmob
Membru al forumului
Membru al forumului

Post by cesarmob » 29 May 2009, 22:43

o sa mai fac poze pe parcurs (daca nul rup)

cesarmob
Membru al forumului
Membru al forumului

Post by cesarmob » 29 May 2009, 23:04

Multumesc mult acum am inteles de ce nui voie tinut mult pe tillering mam gindit ca este pentru echilibrat dar nu stiam cei cu viteza dar intervine fenomenul set o sa revin cu detalii

akila
Membru al forumului
Membru al forumului

Post by akila » 30 May 2009, 09:59

Salut....arata foarte bine ce ai lucrat pana acuma......cum zicea si florin..nu te grabi....eventual cand te apuci de tillering, daca ai probleme , fa poze si o sa te ajutam cum putem mai bine....vroiam sa te intreb...capetele sunt putin recurve??..sau is lasate mai groase??... asa pare din poze...bafta oricum....

rotariu nicolae
Constructor de arcuri
Constructor de arcuri
Am un arc:da
Construit de mine:da
locuiesc in::dumbraveni sibiu

Post by rotariu nicolae » 30 May 2009, 15:19

salut !frumos arc ,daca ai lamina niste fibra de sticla peste el ai marii rezistenta si forta de intindere,apropo imi place si atelierul vad multe scule acolo.

Pisic
Membru al forumului
Membru al forumului
Am un arc:da
Construit de mine:da

Post by Pisic » 30 May 2009, 16:36

fain arcu,da intrebarea e urmatoarea:cum ii fibra pe spate? mie mi se pare ca fibrele is taiate pe lung,ca la boardbow?e din scandura?
' NOSTRUM VIRET ROBUR ' -Our strength is as a green tree.

cesarmob
Membru al forumului
Membru al forumului

Post by cesarmob » 30 May 2009, 18:37

salut
am reusit sa il termin , dar este foarte slab,destul de elastic nu are set si cam atit
da este taiat pe fibra nui echilibrat pe tillerig ,la capeti l-am lasat mai gros
va multumesc pentru sprijin ,asta ma inpinge spre urmatorul dar o sa discutam la fiecare pas ( nu cunosc tipurile de arcuri ,momentan;)

cesarmob
Membru al forumului
Membru al forumului

Post by cesarmob » 30 May 2009, 21:00

adevarui ca din cauza asta l-am cam subtiat ,dar o sa incerc sa desfac un inel am niste frasin si niste salcam dar ii taiat pe 5cm si este cam greu,dar deja stiu cum sta treaba si o sa obtin inelu.

akila
Membru al forumului
Membru al forumului

Post by akila » 30 May 2009, 22:30

Frumos arcul....felicitari...legat de fibra lemnului...se poate face arc si cu fibraasa cum ai avut tu...numai ca e musai ca fibra sa fie dreapta de la un capat la altu, altfel e riscant....bafta la urmatorul...

Post Reply