set de bambus
-
- Membru al forumului
- Am un arc:da
- Construit de mine:da
- locuiesc in::tgmures
- judet:mures
- Varsta:34
bete de bambus de ~8mm, pene de uliu, selfnock-uri si varfuri inserate. setul e format din 4 sageti pt target, 2 pt flightshoot si una flu-flu. Cele pt target sunt primele cu pene taiate cu aparatul de ars. Matisajul l-am dat cu rasina epoxy pt rezistenta.

- anasazzy
- Constructor de arcuri
- locuiesc in::bucuresti
- judet:----
- Varsta:43
- rotariu nicolae
- Constructor de arcuri
- locuiesc in::dumbraveni sibiu
Re: set de bambus
salut. foarte frumoase vad ca faci multe sageti cred ca ai mult timp la dispozitie si eu am facut doar doua saptamina aceasta nu am timp apropo imi spui te rog de unde faci rost de bambus asi vrea sa fac si eu citeva . este mai usor decit lemnul de fag?
-
- Membru al forumului
betele le-am luat de la baumax si sunt mult mai usozre decat fagul si au spinul mult mai mare. cat despre timp... as vrea ca ziua sa aiba 72 de ore ;)
-
- Membru al forumului
Salut,felicitari pt sageti sunt frumoase si daca zici ca sunt mult mai bune decat cele de fag cu atat mai bine.Am facut si eu de curand o sageata de bambus de proba si a iesit super....si am obsearvat ca bambusul de indreapta la foc mult mai usor ca trestia.Bafta
-
- Membru al forumului
Salutare, nu mi-au placut cum se comporta penele de pradator(uliu) asa ca le-am schimbat cu pene de prada(curcan). Inca nush ce forma sa le tai penele...

-
- Membru al forumului
Daca penele sunt sufcient de lungi,ar merge sa le dai o forma in genul celor amerindiene ;)....mie asa imi pare ca ar arata cel mai bine
-
- Membru al forumului
nope, nu le-am calit, doar le-am indreptat. o sa vad daca se indoaie la loc dupa cateva trageri si poate incerc metoda aia. te tin la curent;). tre sa pun poze cu ele cu penele arse. am recurs la forma traditionala.
-
- Membru al forumului