tinta

Daca esti la primul arc, intreaba aici....
Post Reply
adrenalina
Membru al forumului
Membru al forumului
tinta

Post by adrenalina » 16 Dec 2009, 22:20

vreau sa-mi construiesc o tinta pentru arc si nu am idee care este materialul optim pentru aceasta :-?? .Poate cineva sa-mi dea o sugestie practica :-?? . Multumesc anticipat.

Neacsu Ionut
Constructor de arcuri
Constructor de arcuri
Am un arc:da
Construit de mine:da
locuiesc in::Constanta
judet:Constanta
Varsta:17

Re: tinta

Post by Neacsu Ionut » 16 Dec 2009, 22:28

Salut

daca ai da un search pe forum ai gasi....in general is pe aici viewforum.php?f=4....ai o gramada de variante...

in general din cartoane puse vertical daca vrei una fixa...sau din sul din folie de parchet daca vrei una portabila....
To know is to know that you know nothing. That is the true meaning of knowledge...

TresPasser
Membru al forumului
Membru al forumului

Post by TresPasser » 17 Dec 2009, 11:50

Eu prima data mi-am facut din cartoane si a fost ok. A doua mi-am facut-o din folie de parchet si sunt mult mai multumit de ea. Pare si mai rezistenta si este si portabila. Eu asta ti-as recomanda-o. Spor!

Sharpshooter
Membru al forumului
Membru al forumului

Post by Sharpshooter » 17 Dec 2009, 21:34

Eu te pot ajuta si putem incerca sa facem impreuna tinta de 2 feluri , fixa , panou de 1,3 /1,3 m in care sa tragem de la distanta (tinta asta trebuie sa fie fixa datorita dimensiunilor si a greutatii ) sau tinta portabila din izopren neopren , daca vrei iti pot arata tintele mele si putem incerca sa facem ceva similar si pentru tine . Avand in vedere ca esti oltean de-al meu e clar ca te voi ajuta . Cauta-ma .....

anasazzy
Constructor de arcuri
Constructor de arcuri
Am un arc:da
Construit de mine:da
locuiesc in::bucuresti
judet:----
Varsta:43

Post by anasazzy » 10 Feb 2010, 12:13

viewtopic.php?f=4&t=516#p4681asta este de departe cea mai simpla si eficienta tinta :d ,folie de parchet rulata strins si asigurata cu schoch pusa intre doua crengute opreste sageata din arc de 35 kg , intra cam jumate. :)
Last edited by IT_support on 23 Jan 2013, 20:22, edited 1 time in total.
Reason: fixed domain url
in încercarea de aşi prelungi viata uni oameni uită sa o trăiască

edybox
Membru al forumului
Membru al forumului

Post by edybox » 07 Mar 2010, 12:35

salut

poti sa incerci si cu cofraje de oua.. am vazut si pe un videoclip cu arbalete..si se tineau bine sagetile in cofraje..adica intrau cam jumatate sau chiar 3/4 ..

Post Reply