tinta
- Neacsu Ionut
 - Constructor de arcuri

- Am un arc:da
 - Construit de mine:da
 - locuiesc in::Constanta
 - judet:Constanta
 - Varsta:17

Re: tinta
Salut
daca ai da un search pe forum ai gasi....in general is pe aici viewforum.php?f=4....ai o gramada de variante...
in general din cartoane puse vertical daca vrei una fixa...sau din sul din folie de parchet daca vrei una portabila....
daca ai da un search pe forum ai gasi....in general is pe aici viewforum.php?f=4....ai o gramada de variante...
in general din cartoane puse vertical daca vrei una fixa...sau din sul din folie de parchet daca vrei una portabila....
To know is to know that you know nothing. That is the true meaning of knowledge...
			- 
				Sharpshooter
 - Membru al forumului

Eu te pot ajuta si putem incerca sa facem impreuna tinta de 2 feluri , fixa , panou de 1,3 /1,3 m in care sa tragem de la distanta (tinta asta trebuie sa fie fixa datorita dimensiunilor si a greutatii ) sau tinta portabila din izopren neopren , daca vrei iti pot arata tintele mele si putem incerca sa facem ceva similar si pentru tine . Avand in vedere ca esti oltean de-al meu e clar ca te voi ajuta . Cauta-ma .....
			- anasazzy
 - Constructor de arcuri

- Am un arc:da
 - Construit de mine:da
 - locuiesc in::bucuresti
 - judet:----
 - Varsta:43

viewtopic.php?f=4&t=516#p4681asta este de departe cea mai simpla si eficienta tinta 
  ,folie de parchet rulata strins si asigurata cu schoch pusa intre doua crengute opreste sageata din arc de 35 kg , intra cam jumate. 
				Last edited by IT_support on 23 Jan 2013, 20:22, edited 1 time in total.
Reason: fixed domain url
Reason: fixed domain url
in încercarea de aşi prelungi viata uni oameni uită sa o trăiască