Nu stiu daca printre membrii acestui forum se afla persoane care au pierdut pe cineva drag in acele zile...sper din tot sufletul sa nu fie cazul....oricum ar fi, as vrea totusi sa stie, ca mai sunt si oameni care se gandesc la suferinta lor, ca mai sunt oameni care sunt recunoscatori pentru ce au facut acei "nebuni frumosi" in acele zile, si ca mai sunt oameni care varsa o lacrima de fiecare data cand vad imaginile acelor zile, si imaginile zilelor de astazi, cand unii nu se gandesc decat cum sa-si faca averile mai mari, si altii mor de foame si frig...
Dumnezeu sa aduca liniste si pace in sufletele celor ucisi la revolutie, si in sufletul famiilor distruse in acele zile...iar noi ar trebui sa incercam sa fim mai buni, cum imi zicea cineva de pe forum acum cateva zile...sa facem lumea asta sa fie un loc mai bun, unde sa putem trai cu totii in armonie, cu tot ce ne inconjoara....suna cam idealist.....asta e problema mea...visez prea mult la o lume perfecta, lipsita de durere si suferinta

PS...in memoria celor usici....nu va vom uita niciodata...
http://www.youtube.com/watch?v=iB7DnJtr ... re=related