s.o.s

Daca esti la primul arc, intreaba aici....
Post Reply
calitoivalentin
Membru al forumului
Membru al forumului
s.o.s

Post by calitoivalentin » 09 Feb 2011, 09:19

salut, lucrez la un arc indian din salcam sunt in faza de tillering am observat o abatere ,miscare de torsiune,cum pot corecta cam 7 10 grade fata de ax ,are 175 cm la nock 9 mm multumesc [-o<

calitoivalentin
Membru al forumului
Membru al forumului

Re: s.o.s

Post by calitoivalentin » 09 Feb 2011, 13:51

multumesc mult ptr explicatie ,tentativa de indian pun si poze diseara am grosime suficienta,tot ramane de vreo 15 kg si este suficient .ca nu am de gand sa trag in cosmos vreau sa invat asta este prioritatea mea daca iese si arc e minunat

calitoivalentin
Membru al forumului
Membru al forumului

Post by calitoivalentin » 09 Feb 2011, 14:11

maner 35mm,mijlocul bratului 25mm spre nock scade latimea la 20 ,grosime maner cca28mm ,mijloc 18 cca , capat 15mm pun poze diseara

calitoivalentin
Membru al forumului
Membru al forumului

Post by calitoivalentin » 09 Feb 2011, 18:06

Poze
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.

Pisic
Membru al forumului
Membru al forumului
Am un arc:da
Construit de mine:da

Post by Pisic » 09 Feb 2011, 18:37

in a treia poza arcul pare indoit in lateral...poate aia e problema....sau e numa de la cum e facuta poza?
' NOSTRUM VIRET ROBUR ' -Our strength is as a green tree.

calitoivalentin
Membru al forumului
Membru al forumului

Post by calitoivalentin » 09 Feb 2011, 19:33

intradevar este sucit in lateral de aceia am facut poza asa ,am constatat ca este din cauza jugului pe ca re a fost prins cand a fost pus la abur,pendularul a taiat putin oblic nu am crezut ca se muleaza lemnul perfect sa mi fie lectie spuneti voi daca mai pot face ceva .este si varianta sa scurtez are 175 cm

calitoivalentin
Membru al forumului
Membru al forumului

Post by calitoivalentin » 09 Feb 2011, 21:55

inelele sunt strapunse ,grosimea generoasa imi da speranta ca elimin inelele compromise,fibra nu a fost dreapta ci ondulata oarecum dl maestro a spus ca pot rectifica defectul cum? dl fast arrou sugereaza amputarea capetelor . ce aleg? vreau sa iasa arc .multumesc ps am tras cu arcul de dud azi la full draw de la15 metri am spulberat 2 sageti de fag 8 mm varful infipt in scandura restul de sageata a sarit in curte la vecinul .am mai avut una am tras pe camp{nu am vecini in fata {instinctul de conservare nu am dus la 70 cm dupa ce am vazutcum au patit sagetile anterioare de tema cred pana la 60cm am gradat sagetile,107 pasi ,sunt fericit ptr mine este unrezultat bun{deocamdata} MULTUMESC PENTRU RABDARE SPER SA INVAT REPEDE SI SA NU MAI STRESEZ

florinarnaut
Constructor de arcuri
Constructor de arcuri
Am un arc:da
Construit de mine:da
locuiesc in::Brasov

Post by florinarnaut » 09 Feb 2011, 22:04

maestro wrote:Am scris eu undeva ...cum ca capetele indoite la un arc de lemn e o complicare inutila ,doar pentru aspect :)
Nu te contrazic insa am observat ca foarte multi sant adepti ai arcului din lemn cu capetele indoite, considerand acest lucru un castig pentru arcul din lemn;
Nu este o provocare dar cum argumentezi "complicare inutila"?
"Traieste de parca n-ar muri niciodata, si apoi moare fara sa fi trait"
- Dalai Lama -

calitoivalentin
Membru al forumului
Membru al forumului

Post by calitoivalentin » 09 Feb 2011, 22:19

am pus arcul de cateva ore pe o grinda stranscu menghinute astept rezultat dar pare ambitios a durat10 minpana am fixat sper sa mearga,in legatura cu capetele curbate este folclor ? eu credeam ca sporesc performanta sper sa nu bac zazanie intre membri. >:d<

calitoivalentin
Membru al forumului
Membru al forumului

Post by calitoivalentin » 09 Feb 2011, 22:50

multumesc ,imoticoanele nu radeau de mine ,sunt invatacel si pun intrebari puerile mersi mult ,maine il mutilez

Post Reply