s.o.s
-
- Membru al forumului
Re: s.o.s
intradevar este sucit in lateral de aceia am facut poza asa ,am constatat ca este din cauza jugului pe ca re a fost prins cand a fost pus la abur,pendularul a taiat putin oblic nu am crezut ca se muleaza lemnul perfect sa mi fie lectie spuneti voi daca mai pot face ceva .este si varianta sa scurtez are 175 cm
-
- Membru al forumului
inelele sunt strapunse ,grosimea generoasa imi da speranta ca elimin inelele compromise,fibra nu a fost dreapta ci ondulata oarecum dl maestro a spus ca pot rectifica defectul cum? dl fast arrou sugereaza amputarea capetelor . ce aleg? vreau sa iasa arc .multumesc ps am tras cu arcul de dud azi la full draw de la15 metri am spulberat 2 sageti de fag 8 mm varful infipt in scandura restul de sageata a sarit in curte la vecinul .am mai avut una am tras pe camp{nu am vecini in fata {instinctul de conservare nu am dus la 70 cm dupa ce am vazutcum au patit sagetile anterioare de tema cred pana la 60cm am gradat sagetile,107 pasi ,sunt fericit ptr mine este unrezultat bun{deocamdata} MULTUMESC PENTRU RABDARE SPER SA INVAT REPEDE SI SA NU MAI STRESEZ
- florinarnaut
- Constructor de arcuri
- Am un arc:da
- Construit de mine:da
- locuiesc in::Brasov
Nu te contrazic insa am observat ca foarte multi sant adepti ai arcului din lemn cu capetele indoite, considerand acest lucru un castig pentru arcul din lemn;maestro wrote:Am scris eu undeva ...cum ca capetele indoite la un arc de lemn e o complicare inutila ,doar pentru aspect![]()
Nu este o provocare dar cum argumentezi "complicare inutila"?
"Traieste de parca n-ar muri niciodata, si apoi moare fara sa fi trait"
- Dalai Lama -
- Dalai Lama -
-
- Membru al forumului
am pus arcul de cateva ore pe o grinda stranscu menghinute astept rezultat dar pare ambitios a durat10 minpana am fixat sper sa mearga,in legatura cu capetele curbate este folclor ? eu credeam ca sporesc performanta sper sa nu bac zazanie intre membri.