Nu vreau sa jignesc pe nimeni dar incep sa am senzatia ca vorbesc degeaba, si mai mult ca sigur ca o sa ma dau batut, stii vorba aia cu cine cedeaza primul....anm tot spus-o si o mai spun odata...am facut si poze la dispozitivul ala de tillering cu scripete, am mai raspuns la vreo 2 intrebari de genul ....cate zile las arcul intins pe dispozitivul de tillering??....ARCUL NU SE LASA INTINS PE DISPOZITIVUL DE TILLERING MAI MULT DE CATEVA SECUNDE.Arcul este cel mai vulnerabil la full draw.....indiferent ca lemnul din care e facut e bun, ca are fibra dreapta,sau mai stiu eu.....la full draw este vulnerabil....toti acei care facem arcuri, avem un sentiment super ciudat, cand ajungi la momentul in care trebuie sa intinzi arcul la full draw...nu poti sa stii ce o sa urmeze.....si tu il lasi intins si te duci in casa???? si nu stiu daca ai respectat ce am spus cu totii aici.....nu e suficient sa tragi de arc de 50 de ori la fiecare 2cm pe care il intinzi....mai trebuie sa si lucrezi la arc, sa-l faci sa se indoaie corect si egal, si sa-l echilibrezi, si sa te uiti la el, ore in sir,, zile chiar, daca nu esti sigur de ceva....pana ajungi sa il intinzi la full draw, doar CATEVA SECUNDE .....nici nu mai stiu ce sa zic...NO COMENT.