Take-Down Recurve
-
- Membru al forumului
- Am un arc:da
- Construit de mine:da
- locuiesc in::tgmures
- judet:mures
- Varsta:34
Suruburile le-am primit, sunt din inox, dar la magazine de specialitate tre sa gasesti, eu nu am gasit decat cu cap in cruce la magazine, noroc ca mi le-a adus, sper sa-mi mai aduca vo doua pt ca mai urmeaza un take-down cat de curand. Saibele sunt luate de la un magazin SurTec iar diblurile de la un magazin specializat pe instalatii si suruburi.
-
- Membru al forumului
Re: Take-Down Recurve
salut,
legat de "diblurile pentru lemn" spuneti-mi si mie exact va rog cum se cheama si unde se gasesc ptr ca orice cautarea sau intrebare a mea catre diversi comercianti folosind "dibluri autofiletante ptr lemn" il lasa masca :lol:
multumesc,
numai bine,
legat de "diblurile pentru lemn" spuneti-mi si mie exact va rog cum se cheama si unde se gasesc ptr ca orice cautarea sau intrebare a mea catre diversi comercianti folosind "dibluri autofiletante ptr lemn" il lasa masca :lol:
multumesc,
numai bine,
-
- Membru al forumului
Aceeasi rugaminte...multumesc...viezure wrote:salut,
,
-
- Membru al forumului
adevaru e ca si la mine au ramas masca, noroc ca le-am vazut pe raft si le-am cerut, am vazut si la Practiker, cand mai trec ma uit pe eticheta sa vad cum le zice. eventual incearca "piulita cu filet exterior pentru lemn si interior pentru metal".
- Pisic
- Membru al forumului
mergi la astia cu mobila,care fac mobila,ca aia tre sa aiba,se folosesc la prins picioarele la tot felul.
' NOSTRUM VIRET ROBUR ' -Our strength is as a green tree.
-
- Membru al forumului
e cam altu sistemu la picioarele de mobila pt ca acolo se apasa nu se trage si nu are sistemu de prindere f bun, da' poti sa incerci