Take-Down Recurve

Munca mea.......
dady
Membru al forumului
Membru al forumului
Am un arc:da
Construit de mine:da
locuiesc in::tgmures
judet:mures
Varsta:34
Re: Take-Down Recurve

Post by dady » 29 May 2008, 23:35

Suruburile le-am primit, sunt din inox, dar la magazine de specialitate tre sa gasesti, eu nu am gasit decat cu cap in cruce la magazine, noroc ca mi le-a adus, sper sa-mi mai aduca vo doua pt ca mai urmeaza un take-down cat de curand. Saibele sunt luate de la un magazin SurTec iar diblurile de la un magazin specializat pe instalatii si suruburi.

viezure
Membru al forumului
Membru al forumului

Post by viezure » 26 Jun 2008, 15:28

salut,

legat de "diblurile pentru lemn" spuneti-mi si mie exact va rog cum se cheama si unde se gasesc ptr ca orice cautarea sau intrebare a mea catre diversi comercianti folosind "dibluri autofiletante ptr lemn" il lasa masca :lol:

multumesc,

numai bine,

gabriel
Membru al forumului
Membru al forumului

Post by gabriel » 26 Jun 2008, 17:24

viezure wrote:salut,

legat de "diblurile pentru lemn" spuneti-mi si mie exact va rog cum se cheama si unde se gasesc ptr ca orice cautarea sau intrebare a mea catre diversi comercianti folosind "dibluri autofiletante ptr lemn" il lasa masca :lol:
,
Aceeasi rugaminte...multumesc...

dady
Membru al forumului
Membru al forumului

Post by dady » 26 Jun 2008, 18:21

adevaru e ca si la mine au ramas masca, noroc ca le-am vazut pe raft si le-am cerut, am vazut si la Practiker, cand mai trec ma uit pe eticheta sa vad cum le zice. eventual incearca "piulita cu filet exterior pentru lemn si interior pentru metal".

Pisic
Membru al forumului
Membru al forumului

Post by Pisic » 26 Jun 2008, 18:23

mergi la astia cu mobila,care fac mobila,ca aia tre sa aiba,se folosesc la prins picioarele la tot felul.
' NOSTRUM VIRET ROBUR ' -Our strength is as a green tree.

dady
Membru al forumului
Membru al forumului

Post by dady » 26 Jun 2008, 22:36

e cam altu sistemu la picioarele de mobila pt ca acolo se apasa nu se trage si nu are sistemu de prindere f bun, da' poti sa incerci

Post Reply