Mistakes

poze, linkuri, subiecte pe care nu le poti cataloga in nici un alt subiect ...
Post Reply
valentinm
Membru al forumului
Membru al forumului
Mistakes

Post by valentinm » 29 Jul 2008, 10:53

am gasit pe un site niste erori din filme celebre.

http://www.companionsofthelongbow.co.uk ... e32454.htm

destul de funny, avand in vedere notorietatea de care se bucura aceste pelicule. :d

khelu
Membru al forumului
Membru al forumului

Re: Mistakes

Post by khelu » 29 Jul 2008, 11:00

:))

edwaits
Membru al forumului
Membru al forumului
Am un arc:da
Construit de mine:nu
locuiesc in::Timisoara
judet:Timis
Varsta:35

Post by edwaits » 30 Jul 2008, 22:26

cool................. la aia cu legolas nu ma asteptam
kazuki tomokawa

dady
Membru al forumului
Membru al forumului
Construit de mine:da
locuiesc in::tgmures
judet:mures
Varsta:34

Post by dady » 30 Jul 2008, 23:31

eu unu nu stiu cum au ajuns cel putin alea de la legolas acolo pt ca am vazut toate makingoff-urile la toate 3 partile si nu va vine sa credeti cat s-a muncit la filmu asta, sageti facute manual si nu cu nockuri de plastic, eu zic ca nu-s amatori, o sa ma uit inca odata la film sa vad daca au facut astfel de greseala care e absurda la ce am vazut filmarile behind scenes...
ce este ''made in hollywood'' este ''tras de par'', fantastic 99,9(9) %, legatura cu adevarul istoric zero, zero barat.
nu e chiar asa, sunt filme la care se lucreaza, la filmul asta a durat ani buni de zile pina sa se apuce de filmari... lagatura cu adevarul istoric nush de unde ai vrea tu sa fie, tinand cont ca filmul e facut dupa o carte

...numa bine

ps: tot respectu pt un film ca lotr, un film care a revolutionat multe in cinematografie si a ajuns un reper pt multe alte filme... dar fiecare cu parerea lui ;)

dady
Membru al forumului
Membru al forumului

Post by dady » 31 Jul 2008, 08:51

... da, chiar se lucreaza...

akila
Membru al forumului
Membru al forumului

Post by akila » 04 Aug 2008, 15:18

Mihai nu stiu pe nimeni....dar stiu vreo 2 care au despicat nok-ul sagetii cu alta sageata.....sageata a cam fost ruinata....daca era un nok de plastic acolo..poate nu trebuia decta inlocuit acel nok si gata.....asa am ramas fara toata sageata.... acuma iti mai zic ceva...e mult mai comod sa montezi un nok de ala decat sa faci self-nok la sageata si sa o mai si matisezi... ;)

dady
Membru al forumului
Membru al forumului

Post by dady » 04 Aug 2008, 17:04

@tribunmarcus - cred ca m-ai inteles gresit ori nu te-ai referit la postul meu, si mie mi se pare la fel de penibil, dar stiind cam cat s-a lucrat la filmu ala, si ce detalii... ma surprinde sa vad asa ceva. cat despre "inegalabilul brave heart" sau lort, care e mai bun sau care e mai impresionant asta cred ca tine de gusturi... mie mi se pare capodopera lotr pe langa brave heart... dar asta e parerea mea... multi nu considera un film bun un film care are multe scene sau personaje create sau imbunatatite de calculator. Trebuie sa nu uitam ca si pe vremea brave heart se facea matepainting, se faceau costume, se machiau personajele... sangele era tot artificial samd, eu zic ca rezultatul conteaza. Deci eu stiu ca Legolas avea 2 seturi de sageti diferite, in majoritatea scenelor tragea fara sageata, acestea erau adaugate la prelucrare deci nu vad de ce ar fi avut si un set cu nockuri de plastic... apropo, arcul lui s-a rupt in ultima scena cu arcul din ultima parte a trilogiei.. ca un fapt divers.

dady
Membru al forumului
Membru al forumului

Post by dady » 04 Aug 2008, 22:44

totusi sa zici ca lotr e capodopera fatza de braveheart e cam ... hmmm ... e cam mult ... si braveheart e un film bun ... e un film foarte bun ... emotzionant ... da' e cu totul alta mancare de peste ...
osmiu, asta e parerea mea, am zis ca tine de gusturi, pt tine poate braveheart e mai bun, nu am zis ca nu e bun, e foarte bun si asta, dar mie mi se pare lotr mai bun
filmele astea 2 nu prea pot fi comparate ... unul e un basm altul e un film "istoric" sa-i zicem ...
ai dreptate, fiecare cu vremea si tehnologia lui
cine e atent o sa observe ca Legolas trage cu o asemenea frecventza incat sperie de-a dreptul ... e mai tare decat Kassa| ... de fapt nici macar nu se oboseste sa mai puna sageata in arc sau sa traga de coarda ... face un gest cu mana dreapta de parca ar canta la harpa ... si mai da si in cap la orci cu bratzele arcului ...
si pe mine m-a uimit cat de repede poate sa traga, si e destul de bine trucata tragerea, dar adevaru e ca nu tragea decat coarda fara sageata, sageata e pusa cu Maya, aplicatie folosita in tot filmul la fazele prelucrate 3d

akila
Membru al forumului
Membru al forumului

Post by akila » 05 Aug 2008, 02:12

IN topul preferintelor se gasesc toate filmele de care a-ti vorbit aici, si stapanul inelelor, si Brave heart, si Gladiatorul, etc.....dar asa ca un fapt divers....prima data am vazut Brave heart la o serata de asta de vizionat filme cu niste prieteni, si dupa ce ne-am uitat la vreo 4 filme care le inchiriaseram in seara aia....pe la ora 3 dimineata, m-am uitat odata la Brave heart....filmul asta este pur si simplu superb....ma face sa-mi para rau ca m-am nascut in secolul asta....nu stiu fratilor...erau alti oameni pe vremuri...era onoare...erau barbati adevarati.....acuma onoarea e asa o gluma....hai ca m-a apucat filozofia....oricum filmul e super....ca de altfel si filmele romanesti istorice....daca ne gandim la un Mihai Viteazu, Stefan Cel Mare, Vlad Tepes, si altii....si ne uitam acuma in parlament si vedem cine ne conduce.... :(
P.S...scuze am deviat putin, dar nu ma pot abtine....cand vad filme de genul asta...imi vine sa iau o bazuca si sa ii arunc pe toti in aer...aia de ne conduc... >:)

akila
Membru al forumului
Membru al forumului

Post by akila » 05 Aug 2008, 11:03

Le-am vazut pe cele 3 de care ziceai...in schimb pe asta ultimul nu l-am vazut....

Post Reply