http://www.companionsofthelongbow.co.uk ... e32454.htm
destul de funny, avand in vedere notorietatea de care se bucura aceste pelicule.

nu e chiar asa, sunt filme la care se lucreaza, la filmul asta a durat ani buni de zile pina sa se apuce de filmari... lagatura cu adevarul istoric nush de unde ai vrea tu sa fie, tinand cont ca filmul e facut dupa o cartece este ''made in hollywood'' este ''tras de par'', fantastic 99,9(9) %, legatura cu adevarul istoric zero, zero barat.
osmiu, asta e parerea mea, am zis ca tine de gusturi, pt tine poate braveheart e mai bun, nu am zis ca nu e bun, e foarte bun si asta, dar mie mi se pare lotr mai buntotusi sa zici ca lotr e capodopera fatza de braveheart e cam ... hmmm ... e cam mult ... si braveheart e un film bun ... e un film foarte bun ... emotzionant ... da' e cu totul alta mancare de peste ...
ai dreptate, fiecare cu vremea si tehnologia luifilmele astea 2 nu prea pot fi comparate ... unul e un basm altul e un film "istoric" sa-i zicem ...
si pe mine m-a uimit cat de repede poate sa traga, si e destul de bine trucata tragerea, dar adevaru e ca nu tragea decat coarda fara sageata, sageata e pusa cu Maya, aplicatie folosita in tot filmul la fazele prelucrate 3dcine e atent o sa observe ca Legolas trage cu o asemenea frecventza incat sperie de-a dreptul ... e mai tare decat Kassa| ... de fapt nici macar nu se oboseste sa mai puna sageata in arc sau sa traga de coarda ... face un gest cu mana dreapta de parca ar canta la harpa ... si mai da si in cap la orci cu bratzele arcului ...